Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europjeci pravi, nema sta :-D Inace Zadar je izvedenica od "Zadrto" :-P
Pa dragi Klixovci napisite "vrijedali NASEG igraca", a ne bh. igraca, kao da pise njihova stampa...
Covjece Musa ima 17god i kurci se, pa i trener mu sere. ne opravdavam uzvike, ali jbt saigraci su stariji od tebe a i protivnici i nemas nikakvog postovanja i jedini se ti kurcis. Velika je razlika izmedju Muse i Doncica.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Napisa jednom jedan pisac vrli .. „Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture.“
Samo srpsko junasto je opisano u bezbroj knjiga i datira preko 1000g a pise neko ko je nastao poturcavanjem srba.
@Eukaliptus . . srpsko junaštvo 1000 godina (šta pročita). Koliko je bilo godina taslačenja od strane Turaka
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
A bar trecina zadarskog zaledja, davno pokatoliceni muslimani, mnogi i danas imaju prezimena identicna onih svojih rodjaka, koji su se skrasili u Kljucu, Vakufu, Kozarcu, Petrovcu. Nije slucajno da mi je jedan Hrvat iz Banja Luke, nakon rata zapazio, kako mjestani zadarskog zaledja, dje mu je otac razmjenio kucu sa Srbinom, "isto vele majka, za baku, k'o muslimani iz Banja Luke, s'kojim je rastao". Bilo mu cudno.
da klikse, to je sramno. moramo neodlozno sad da objavimo rat hrvatima zbog toga! samo prvo da rascistimo sa srbima i njihovim devetim januarom.da vidimo jel to oni stvarno slave ili ce se pokajat!
Hrvati i Srbi su nastali od Bošnjaka , zovemo ih da se vrate svojim korijenima svojim Bošnjacima koji su ponos cijelog svijeta.
Smetaju vam povici par budala iz publike, a ovdi skoro svaki post o 'hrvatima ustasama'. Nevidjeno licemjerje
ja mislim da ovi huligani koji su provocirali su najvjerovatnije hercegovci(skutori) dosljaci koji nazalost zagadjuju citavu dalmaciju.
KOMUNJARE , ORIJUNAŠI,SDP-ovci.
skoro ih zvezda satrala ponizila nek se poklopee...
Pa glupom Bosnji turkofilu, kojih je sve vise, to nije uvreda - njima je to kompliment
To ti znaš iz iskustva....O glupim Bošnjama...Muji i Sulji...Shaba vas upravo taj....znaš li za ono od Skadra do Zadra? Ne znaš...pa kad ne znaš,nauči....
Bio dole na njihovoj toj Zadranskoj revijeri.Usluga 10 cak kad saznaju da si iz Bosne extra ljubazni e sad ko su ovi vjerovatno neki klosarcici iz urbanih djelova sa 8 razreda skole i zadojeni malo onako nesto ih muci mozda nemaju ni sexa dovoljnoi ko im zna sica je to neobracat paznju.
Mali, samo ti igraj! Pusti idiote neka divljaju! Gledaj da se što prije ispališ što dalje od njih!
hajde ba, svašta se skandira i skandiralo. To je dio folklora, nemojte praviti dramu od toga
Ma ne vjerujem da je uzeo Tursko drzavljanstvo !
haj ba ko navijaci.navikli su profesionalci na te ispade pishaj ih
Za dobrim se konjem prasina dize....
Ventil za primitivce
Zadrti seljaci iz Dalmacije, koga briga sta ti primitivci govore?