Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj prestar! Nikola Spiric, Dragan Covic nisu prestari za Kolegija Doma naroda? Ako je tako odma napolje!
Šta Osmanlije imaju s izborom Neosmanlija?Svoje smjenujte a ne tuđe.
@gooUser1687997045 pa Osmanlije su vecina u Republiki Bosni i Hercegovini!
Sta FIBA zna ko je dobar ko nije, bolje im je da se ugledaju na nas savez koji funkcionise maestralno i neka izvuku pouku od nas, mi smo u samom svjetskom vrhu sa poznavanjem materije oko mnogih odluka i nas savez ne grijesi skoro nikad (sarkazam)
Vi ste bas neupuceni u desavanja u svjetskoj kosarci. Pa FIBA ne moze da se sastavi sa sudcima jer sudije koje sude euroligu ne mogu da sude u FIBA takmicenjima, a svaki iole dobar sudija zeli raditi u Euroligi. FIBA nema izbora nego uzima sta moze.
Krkančina Čolan je vodio glavnu riječ u savezu u zadnjih par godina i dobro zna kada je ovo napravljeno našem najboljem sudiji i zašto nije tada potegnuo to pitanje da se riješi i spriječi skandal odnosno nonsens da sudija koji sudi finala evropskih, svjetskih takmkičenja i Olimpijade ne može suditi BiH ligu. Ali na žalost krkan Čolan je imao posla u Banovićima, nije stigao
To je dokaz da se kod nas igra brza kosarka!!
Ogrođns je opasnost ovdje pokazati da vrijediš
čuj napunio 50, a još na budžetu nije. Nešto tu ne štima
Vlakhadija kad preuzme bilo koji savez trava ne raste. Košarkašima su namjerno obezbijedili grozne uslove (po 4 u sobi) ne bi li zvijezde repke čim prije rastjerali. Dodik u svemu kad je država u pitanju ima jedan plan: DESTRUKCIJA. Ali mi se uvijek kasno palimo.
Kad bosnje skontaju da srbadija radi na unistavanju svake pore bosansko hercegovackog drustva mozda i krenu naprijed.
Savez treba biti fleksibilan i donijeti odluku da sudije koje su angazovani u evropi automatski ostaju i u savezu aktivni i nakon prelaska starosne dobi u ovom slučaju 50km
sta sve kume kod nas treba...
Nasmija me sa ovim konvertibilnim markama hahaha Hallali drug
A nije podoban za pravednost njima treba koje podoban za sve sto vodi u sunovrat
Što ima 50 godina + što bi sudio pošteno, a to je gospodo jednostavno ne prihvatljivo za naš savez.
Tipično za nas , 🤷‍♂️
Halo savez. Bode li oci ona zastava pored Zurinog imena? Lopinasi
Ja vam kazem visestoljetni plan zatiranja ili prisvajanja svega bosanskog i hercegovackog sto vrijedi od strane zapadnih susjeda i istocnih komsija uz pomoc domacih izdajnika se nastavlja i sprovodi i dan-danas!