Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karl Malone, kad skontas da ovaj nije uzeo ni jedan prsten, a drugi strelac svih vremena.
Ovaj Dzabar je drz'o cini mi se desetak rekorda
Kakav šampion je Dirk, dominira godinama u NBA, a skoro uvijek je bio spreman igrati za Njemačku i sa onako netalentovanom reprezentacijom osvojio nekoliko medalja na EP-u i SP-u. Svaka čast, majstore!
WOW, najbolji igrač iz Evrope svih vremena. Evropsko prvenstvo, kao lider odveo NBA ekipu do titule, MVP regularnog prvenstva, MVP finala i ŠESTI strijelac lige. WOW
@korisnički nalog 8 ima ih jos ali dirk ispred. Gasol nije revolucionizirao igru, dirk prvi centar suter
@korisnički nalog 8 Svaka čast Gasolu, veliki je igrač, kao i Parker, ali Dirk je jedini Evropljanin koji je vodio tim do prstena i koji je vać godinama apsolutni vođa tima. Gasol je super, ali Kobe je bio glavni. Parker je super, ali Duncan je bio glavni. Nadam se da će Musa na vrijeme otići u NBA i ponoviti Dirkova dostignuća.