Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klupa za seronju i to mu je puno ko i onom klocu u M. City.
gledao sam sinoc jeste losije odigrao taj period igre,ali nemoze ga zato ostavit na klupi do kraja nepruzit jos sanse da pokaz nesto,promasivali si i drugi pa ih je pusta da igraju glavu gore
Po meni on ne sjeda u Borklin..jednostavno nije za taj tim..mogao bi puno bolje proci u minesoti,raptorsima..imao bi 100% vecu minutazu i makar bi igrao.Zato bjezi iz tog tima!
Svakom utakmicom dokaze da on uopste nije za NBA. U svakoj desetoj utakmici malo bljesne i onda dolazi niz utakmica od 0-3 poena u 10-15min igre. Da standardno u 10-15min zabija po 10 poena vise bi i igrao i trener bi mu davao vise prostora na parketu. Ovako mi najvise lici na Dzeku. A i komentari usera svi kao kod Dzeke ... kriv Kidd, odnosno Mancini/Pelegrini. A kad Tele/Kloc dobiju priliku nista ne pokazu ... sem izuzetaka, kad corave koke pogode u zrno ( jednom u 10-15 utakmica) ... Realnost ... samo Realnost moji useri!
Koliko je Kid loš trener, govori i ovo, da jednom igrača pustiš da bude starter, i taj igrač ti bude najbolji na poluvremenu, a onda mu daš 9 minuta. I želi da bude u formi. A prije toga mu je davao po 2 minute ili ništa.
ma nije ni Kid kriv! jbt. pa u NBA 9 minuta igrati, a kosa ne zabiti mislim da to nije pitanje forme!
@pomalo: Vidi se da se razumiješ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno će završiti na parkingu kao radnik koji parkira automobile.