Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog ako povrede zaobiđu, nema tog igrača koji ima toliki raspon ruku s vana da ga može branit, u šut mu niko ne može ući
ovaj će bit novi tim duncan
Tim Duncan!
Wemby i da je pola metra niži bi opet igrao u NBA.
Kevin Duran 2.0. Neka dobar mali i mene je iznenadio.
Pitanje je kako ga tijelo posluzi.
Kakav stroj covjece. Visina, brzina,tehnika...opasan sa distance,sa poludistance, u reketu da ne pricam. Ne znaju sta im je gore. Da ga cuvaju ili da ih cuva. Momak ce da dominira u narednih 10 godina. Nezaustavljiv.
Momak je zvijer. Ako bude pošteđen povreda, daleko će dogurati.
San Antonio ima nevjerovatnu skauting sluzbu, ljudi ih pronalaze ko na traci...a na drugu stranu imas Chicago koji 25 godina meda ne moze..
Hahaha javlja se fan Bullsa. Upravu si ali i ne zaboravljaš najexplozivnijeg igrača svih vremena Dereck Rose-a.Najmladji MVP itd...
Kakav druze skauting, draft je lutrija, ovog bi uzeo ko god da je dobio prvo izvlacenje...