Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Durant mašina. Trice, ulazi, fadeaway šutevi, blokade, ukradene, asistencije. Čovjek radi sve. https://www.facebook.com/skokunapadu/
Gledao do 5 jutros... Goldan State se igrao s njima..prelagan zalogaj u ovakvom finalu,ipak James ne moze sam dok sa druge strane na liniji za 3 cekaju cak 3 snajpera Curry,Durant,Thompson,Green ..
Gledao sam game ....James sam igra protiv GSW , igracina je .
ne moze james sam protiv duranta i curryja. love nije taj kalibar. nek mu dovedu westbrooka slijedece sezone :)
sta ce mu westbrook? da trosi 30 lopti po utakmici i da se zabija u druge obrane?
Imat ce James i ovo ljeto da kuka kako nema igrace uz sebe. Wariorsi izgledaju strasno i ovako nba ne bi smjela dozvolit da se prave super ekipe.
@h8er_ daj koja to ekipa u NBA ima tri igraca kalibra Durant, Curry i Thompson u petorci? Ako ih poredis sa Cavs-ima (James, Irving, Love), onda ti nemas pojma o NBA i kosarci generalno.
@detrdjent Zaboravljas najbitnijeg :D Draymond Green :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)