Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su oko Lebrona sve panjevi sa šutevima. Livingstone s klupe u Warriorsa ima bolji šut od pojedinih u prvoj petorci Cavsa.
Golden ce uzet sigurno
Nafuram se gledat tekmu...ostavim upaljen tv...patim se patim i naravno zaspim....probudim se...ono pet minuta do kraja...odgledam do kraja i poslije ne mogu zaspati...ujutro krepan na posao...fuck...
U principu meni je drag GSW ali me nervira Green. Da njega nema i ja bih cak navijao za GSW.
LeBron isto grtalica , sve pomete ispred sebe nidje veze sa kosarkom.Stano se nesto buni i poprilicno je tatralan .Kod svake sudijske odluke pravi neke grimase ,trazi dodatna objasnjenja.80 posto njegovih rampi su cisti faul .
najbolje objasnjenje njegove igre si ti dao, puno ljepse gledati currya i ove trice nego njegove one silne ulaske pod kos
Hoce li opet da placu da su ih sudije zayebale? GSW4EVER!
GSW je mnogo jaci kolektiv
Teško je i gledati ovo, GSW je jednostavno puno bolji.
Golden State već osvojio!
Mocna ekipa, upisuju se u istoriju, mozda i mocnijo od Jordanovog Chicaga
@KrajisnikPrgavi Jordan bi ubacivao po 50 svaku vece sa ovakvom odbranom.... pa ova NBA je postala WNBA !