Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako je bjelica poceo da ima preko 30 minuta na parketu, ima double double ucinke i preko dvadeset poena. Bogdan je vec najbolji igrac kingsa a Jokic obarac rekorda najbolji igrac denvera, dok teodosic standardno majstor, Steta sto je pola sezone napolju zbog povreda i na kraju marjanovic koji u prosjeku ima poen i skok po minutu provedenih na terenu. Srbi i Srbija dominiraju!
Srbija će imat strašan tim u košarci što jes jes, treba priznati, iako mi najdraže kad zijane :)))
Srbija je vec trenutno bice sampion svijeta, evrope i olimipijade. A sa ovim igracima ce tako i nastaviti.
@pipo4ever6 sto nebi igrali olimpijadu? Ajd objasni. Igrace i SP, samo nece igrati kvalifikacije.
Hjuston ce biti dobar dok ne pocne plejof hehe
I : Teodosić, Bogdanovic, Bjelica, Jokić, Marjanović II: Jović, Nedović, Kalinić, Mačvan, Kuzmić III: Micić, Milosavljević, Gudurić, Birčević, Raduljica IV: Jaramaz, Dobrić, Lazić, Zagorac, Milutinov + još nekih 10 konkurenata koji su vrhunski igrači...u iščekivanju SP
@LjubavniKatanac igraće svi na SP, ako budu zdravi. Ne igraju kvalifikacije.
@Vandelay0071 te ziligu pa znaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KD mašina! :)