Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta za onakvu ligu kakva je nekad bila NBA. Ionako GSW nisu imali ni ove godine konkurenta za titulu a sta tek sad reci :(
jordanovi bullsi bi ove wariorse dobili 4 3 i to u zadnjoj tekmi na njihovom terenu, jer bi gsw regularni dio razvalili pa bi imali prednost...ali bi bullsi to rijesili
Jesu favoriti, ali ne igraju samo zvijezde. Tim je taj koji dobija, ali GSW imaju i tim i to je problem za ostale. Uglavnom mora se NBA titula zaradit.
GSW onda osvaja u naredne 3 godine i to hladno
Sezona '18-'19, regularni dio sezone: 1. Golden State, omjer: 82-0
Opet ce se prosetati ligom.
ovo je samo 5 mil za godinu dana, nije "velika" steta, jer nakon puknuca ahilove tetive samo se 50% igraca vrati na prvobitni nivo....ovo je isplativo kockanje, jer ga niko nije htio potpisati..
@nide veze upravo tako .. za centra je ta povreda jos teza ..ali gsw to sebii mogu priustiti
Hahaha! Ljudi se sprdaju sa ligom....
sto te karajju moj lebrone :(
Jadan ne bio.
Hahahaha