Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Le fukin Brick? e moj wade smatro sam da si malo pametniji od ovoga.. lebrick je lebrick.. ima 5 igraca koji su sad bolji od njega..
Zasad je po ostvarenom daleko iza Jordana... usput, daleko i iza Bryanta. Sta ce biti, to cemo vidjeti, ali mnoge su poredili sa MJ, i isprovaljivali su se u svim slucajevima osim Bryanta. Sam Jordan je rekao da se jedino Kobe moze s njim mjeriti.
Nista se ne prica sta je Kobe radio u njegovim godinama. Lebron sad ne moze ni prici mladom Kobeu.
Kakvo je Jordan mjerilo, Sally je reko da Jordan nije najbolji :))))
Jedan je Kobe, kada je igrao kao klinac, nadmetao se sa najvecim MJ, a sad ko starac se nadmece sa ovima na istom nivou! Jedan je Kobe.
Sad ti se NBA kosarkasi iz 92 smiju
a da te vidi babo sta izjavljujes :)