Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Abide reci nam de\", u pravu si, inace su Bosnu u poslijeratnom periodu vodili i ljudi sa bosnjacko-muslimanskim pedigreom, Drasko Prodanovic i Nenad Markovic ;-), a kroz samu ekipu protutnjalo je vise Srba i Hrvata nego kroz KK Igokea,hehehe(uz duzno postovanje prema svima). Pa bolan i ne bio, kakve veze ima ko ce voditi ekipu , ako ima rezultate i punu dvoranu?! Vlada je sigurno jedan od najperspektivnijih strucnjaka u ovom dijelu Evrope, imao je bolje rezultate sa onom \"djecom\" iz FMP-a nego puno renomiranije ekipe, sa dokazanim asovima. Pa nisu li najveci strucnjaci u kosarci iz Srbije ?! Smirimo emocije, rat je stao prije 13 godina! Zelim mu puno srece u buducem radu, i njemu i KK Bosni!!!
Cujte i pocujte petra haha :) dobar je
samo vlah bosni može pomoći,tamo gde nema vlaha ništa od sporta
neka Srbina, sta vam smeta, nije ovo dzamahirija
odlican izbor, sad se samo treba nadati da ce mu dati da napravi nesto od ovog jada koji sad imamo
e vala ako nam vlada ne pomogne mozemo se komotno rasformirati, samo da se ne obrukamo pred covjekom pa da mu oni lopovi iz uprave govore koga treba dovesti, ko treba igrati valjda dolaze bolji dani za Bosnu :)
Odličan izbor. Veliki struučnjak posebno u radu sa mladim košarkašima!
e *ebo vam srbin mater svima, od onog industrijskog lopova na vrhu do onog što partišem briše pod u dvorani... naguzite se pa zovnite vascijelu naciju da vam ga turi, prodane duše prljave. fuj. ne može njima niko pomoć\' kad su im samo pare u glavi, jebe se njima za klub u grb i boje... a pogotovo za državu koju predstavljaju. i treba da se rasformiraju, samo nas ofiraju, mislim da se jadni Mirza ibreti odozgo sada... kreteni.
HVALA BOGU VIŠE
šta će nam Srbin. ko da nemamo dovoljno naših stručnjaka. ustvari fakat nemamo.
E ako im ni ovaj ne pomogne, nek se rasformiraju komotno...