Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Dule djess porediti Sloveniju i nas hahaha omfg 😂👍👍
Ovaj covjek je dokaz koliko znaci jedno kvalitetno trenersko rjesenje na mjestu selektora bilo koje reprezentacije. Veliko znanje i disciplina prije svega. Bez obzira da li se kvalifikovali na svjetsko prvenstvo ovom covjeku treba dati da radi jer ce od ovih momaka napraviti strasnu ekipu koja ce kada je kompletna biti mnogo vise konkuretna.
ma pojma vi nemate
-50 ojha
palamuda.belgija je bas snazna reprezentacija.ispalamudisa covek.-50 pa eto,to je nerealno a kad se ovim igracima prudruze musa i nurkic,zaledjivace vas na -40.a ja jos optimisticki prognozirao -20 do -30 preksinoc.palamudjenje o slo.bez kokoskova,doncica.dragica,jaki su ko gruzija.naravno da srbi i hrv idu da igraju za matice a ako propadnu,zaigraju za bh.turci vam uzese igraca,pa i belgijanci.resice to sve general dulou i nek ostane u sarajevu i miri bosnu.u srbiji nam ne treba vise svinja.
ni ti nama ne trebas pa opet smetas
Bravo Dule
Nekada je i castan poraz kao pobjeda.Cestitke na borbenosti.
Kapa do poda majstore
Bravo Dule, braco momci za večeras. I u drugom krugu ćemo 100% sa ovajvim pristupom izboriti 4 ili 5 pobjeda i plasirati se na SP, a onda ove zvijezde što sada nisu došle ne treba ni zvati neka gledaju i salju podrske preko drustvenih mreža.
Ko to ode u Tursku ,nevratio se nikad.
Dule djecu uspio odvesti u drugi krug kvalifkacija jbt. Mag!
Hvala Dule za sve..