Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stručnjak, veliki motivator i prije svega gospodin. Meša ovako izgleda selektor jedne reprezentacije!
Tačno , nek Meša pogleda snimke košarkaške repke , da vidi i objasnim svojimam kako se trebaju boriti za istu...
Svaka ti cast na tvojoj ljudskosti i onom ljudskom postenju koje se bas i ne srece tako cesto a to si pokazao
hahhaa raspizdio nogom u maserski sto , kakav kralj kakav motivator prije svega , od one dječice napravi hulkove , a ne ko onaj mrljo Baždarević
hahhaa raspizdio nogom u maserski sto , kakav kralj kakav motivator prije svega , od one dječice napravi hulkove , a ne ko onaj mrljo Baždarević
podrska duletu
Duleta u svakom gradu gde je najčešće možete zateći u biblioteci ili knjižnici uveče kako nešto lista, i birka. Dobar je, nije slučajno tolike klince izgurao u elitu.
koliko je on igraca napravio pa da mu je svaki mjesecno davao po 5 eura nebi trebao nista raditi u zivotu
sve hvalospjevi. čim prvi put košarkaši zakažu, duleta će pljuvati, govoriti da nema pojma, da samo psuje, da se ponaša ko učitelj u osnovnoj i tako.. takvi smo mi.. tako smo bili i protiv sušića, a sad bi rado gargamela zamijenili šuškavcem.. ;)
Ima tako tih trenera koji se jednostavno moraju postovati . Dule je vrhunski strucnjak i tu nema rasprave . Ja bih ga mogao slusati danima .
dobar čovo i trener
ziv i zdrav nam bio dule 100 godina
LEGENDA!
Da još imaš brata za fudbalsku reprezentaciju, uh ....