Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IRUDICIBILI to sto reprezentativci u sjedecoj jedva prezivlajavju nije tacno. raspitaj se malo bolje. a interesantno bi bilo vidjeti njihov finansijski izvjestaj. pa da se vidi koliko ko trosi a narodu maze oci kako jedva prezivljavaju.
Bolje da podržite pitare propadoše skroz...
ma sta ti lupetas...drzava ce da se brine samo za politicare
Pa nije ovo više socijalistička republika... svi hoće nešto od države... prvo se kvalifikujte kako treba, pa onda nešto tražite... Osim toga, najperspektivniji sportovi u BiH su karate, džudo i slični borilački sportovi i te sportaše treba pogurati da odu na olimpijadu, pa možda i osvoje medalju, a ovima što su uništili sve KK u BiH treba poslati muriju i da ih zatvore za sva vremena
uhvati se harune ogolijeti hercegovanske dosta vas je hercegovancadi u u sarajevu kad dignes saht od kanalizacije phn vas je
Vrati se ti u \"HAYAT PRODUCTION\" pa tamo trazi pomoc drzave, ne moze ova jadna drzava sve finansirati. Prvo da napravimo fabrike, puteve i ostalo, pa tek onda kosarka, fudbal, rukomet. Svi vi trazite pomoc drzave a nikakvih rezultate nema, dok OLIMPIJSKI, SVJETSKI, EVROPSKI PRVACI U SJEDECOJ ODBOJCI JEDVA PREZIVLJAVAJU...!!!
Sretno Harune u borbi s vjetrenjacama, ministarstva ovdje postoje radi ministara i njihovih plata i dnevnica, a ne zbog kulture, sporta, naroda i drzave !
da. bas je vrijeme da drzava podrzi kriminal imamovica.
Nadajte se za Sutona, samo se nadajte. A porediti BiH u bilo čemu sa Srbijom i Hrvatskom isto je kao i množenje s nulom.
hayat production ne rise...otkud ti u KS, jadna nam majka
EuroBasket je 2011. a ne 2012. godine, u Litvaniji.
Nisi ti Hamo nego Pero sto sam ti ga m.a.m.i stjero .
Pa da opet Vladi Vukojičiću možete isplačivati 6000 Eur mjesečnu platu .
ja trenera, nebi mu ni mjesalicu dao
vrijeme je da tebe neko podrzi nogom u guzicu petljas se gdje ti nije mjesto