Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka momci skupljaju iskustvo...Francuzi su prejaki mada su i Rusi objektivno jaci...
Nema ovaj pojma....
Znaci u kvalifikacijama nece moci igrati igraci iz NBA-a lige i eurolige,ove predkvalifikacije smo prosli i sramota bi bilo da nismo to prosli,a to sto Teletovic I Nurkic nisu igrali je sasvim ok,neka malo igraju i oni mladji,jer su ekipe bile beze...a sa druge strane sta su trebali, igrati u predkvalifikacijama pa da ih nema u kvalifikacijama.
Bez Juke i Mirze, bit ce teze, al vazno je ozbiljno pristupiti i boriti se ! Samo slozno i moze svasta da se desi ! 🇧🇦
Da samo dodam da je Vrabac pravi radnik i lider kakvog dugo nismo imali. Svaka cast !
Gledaj vrapcica sto je fin. Ko' neki Amerikanac iz Sjeverne Karoline.
Jukiću u inat !!!
samo vi srce na teren
Pustite to "mogli smo imati više sreće",da mogli smo ali ne možemo se uvijek na sreću samoo oslanjati,us borbu,trud i veliku želju mogu se veliki rezultati napraviti,sreću po strani ostavite ali treba i nje naravno.Igrajte srcem ali koristite i mozak i rezultati će doči.VOLIM TE BOSNO!!!