Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 5-6 godina u maloj dvorani skenderije igralo se finale kadeta između Bosne i Širokog. Bila je puna dvorana valjda dijece iz škole i učitelja koji su navijali. Bio sam tada na toj utakmici kao gledatelj i ostao sam ŠOKIRAN ponašanjem te dijece i učitelja, koje vulgarne riječi su tada izvikivali igračima Širokoga, ponašanje te RULJE je bilo skandalozno, na nivou jedne FALUDŽE. I tada su suci pomogli Bosni da osvoje to prvenstvo. I dan danas pamtim detalj kada je jedan balavac koji je igrao za Bosnu, Borisu Baraću opsovao \"ustaku\" majku...........Ima Boga sve se vraća, sada taj balavac vjerojatno prodaje farmereke na nekoj pijaci a Boris Barać puni tu Bosnu i za njega se otima pola europe. Vi ste \"grad\" pun seljaka!!!! HKK Široki ima više trofeja nego Bosna računajući i one iz ex YU....stoga vi morate zahvalit Bogu sto mozete ugostit četvrti klub u regiji u svome gradu tu čast nemaju svi!!!!!!!!
Hahahaa...kaže neki levat \"od tamo nekog širokog\" .....hahaa taj HRVATSKI KOŠARKASKI KLUB ŠIROKI je osvojio prvenstva kao svi ostali klubovi skupa..... SARAJEVSKA KOTLINA i dalje je ....u mraku...takva će i ostati
Ja sam davno to konstatovao. Nažalost mi muslimani smo samo za lopovluka i kriminala. Pošteno nam ne ide, vidi se svaki dan. Upropastili smo sve za ovih 20 godina, koliko imamo državu. Gdje su sada zaslužni koji su postali poslanici, najmenadžeri i sl? Umjesto da odgovaraju, oni su nam postali elita društva.
nista cudno Ima li sta da nismo unistili na nasih 24 posto imamo evropskog prvaka u kosarci, kljukamo ga drzavnim parama a hrvati ni iz cega na ledini naprave klub koji se sprda s bosnom naslijedimo najmoderniji RTV dom, bivsu TVSA srbi na ledini naprave RTRS koja posluje pozitivno a FTV duzna milione Zeljo i SARAjevo sa cijelom infrastrukturom medju najvecim duznicima u Lukavici na vojnom terenu naprave klub i stadion ni iz cega Moramo se pogledati u oci totalno smo nesposoban narod, stvoren samo za sadaku, drzavne donacije, prijevreme penzije, lopovluk,
Naprijed Bosno! Ne daj se! Ima Boga, stici ce pravda one koji te unistavaju!
@tuzno ali! Ne patim od toga ali mislim da bi trebao malo ažurirati podatke momak...Široki Brijeg danas ima minimalno 13.000 stanovnika, kažem minimalno a pretpostavljam da je i više...jako je naseljavanje u ovaj gradić u Hercegovini...Sarajevo je prije rata imalo 443.000 stanovnika, kažeš danas 500.000...čisto sumnjam ali neka ti bude...što se tiče dugovanja klubova stvar je jasna, samo treba plaćati račune a Široki to radi, s tim da Bosna prima državne pare putem FDS-a,kantona Sarajevo i sl., a Široki nikada ni banke...žao mi je što je Bosna izgubila stari sjaj, veliki je to klub bio nekada...
Šta reći?Kakvu posluku porati? Blago onima što vide a ne čuju...blago onima što čuju a ne vide... Dominiramo!!! Široki šampion!!!
Od 1998.,dakle za 14. godina, 8 titula osvajača kupa BiH i ove godine 9. titula prvaka BiH. Toliko o \"tamo nekom Širokom\"...
@ za SARAJLIJU Kad je Bosna bila prvak europe, Široki je bio pod najvećom represijom komunističkog sustava!!!!!!! Eto gdje je Široki bio.
@ SaRoDu Dečko Široki ima 8 naslova prvaka BiH i 8 Kupova BiH...a ne 6..........i ove godine ce 9. naslov prvaka stići na Pecaru. Mogu se titule uspoređivat, titula je titula gleda se samo broj prvenstava......sad smo trofejniji od vas..... Dalje, Široki nije bolje u novije vrijeme, Široki je konstantan od 1998 od prve titule.
Glupo je što se igraju ovakve utakmice. kao kad bi u istoj ligi bili FC Barcelona i KK Brgule.
Kako nije stid ovog grada da ovo dopustamo,nekadasnji evropski prvak,smrt kriminalcima sta ste od bosne napravili,a gdje je tad bio SIROKI...svaka cas momcima
Ne znam što pjenite, uvijek neko mora biti kanta za nabijanje, a to su kod nas klubovi sa 24 posto PiH. Ovo je dobro, bit će još gore. Ovo se Široki malo igrao, pustio juniore da se kale na jdovima od klubova.
KAD NEMA KINDJETA, VARAJE, RASE, ANTE, BORE NA PARKETU, TE VULETA VAUKALOVICA I OSTALIH STARIH BOSNINIH LAVOVA NEMA TU VISE NI ATMOSFERE NI REZULTATA. SADA KLUB VODE PAPCI KOJI RADE NA VLASTITOJ PROMOCIJI, A NE KLUPSKOJ. PROBLEM KK BOSNE JE PROBLEM SARAJEVA KAO GRADA. REZULTATSKA SUDBINA IM JE IDENTICNA. KO RAZUMIJE O CEMU PISEM - SHVATICE !!!
Kako je onda aner kasapovic poginuo u zenici...f,a,m,i,l,i,j,u vam seljacku...i vama i vasoj nacionalnosti....sarajevo sarajlijama!!!
Bravo Siroki, zna se gdje su decki krsni i snazni, gdje se odrasta na domacoj hrani a ne na Brajlovicevoj salami i pasteti... to psovanje majke Borisu Baracu ne cudi, cudi samo njihovo cudjenje sto Borisu ne pada na pamet nastupati za trokut reprezentaciju.
Realnost je da je Sirko Brijeg sportski mnogo bolje uredjen od Sarajeva, U kosarci npr Siroki nema dugovanja niti nekakvih ozbiljnih problema u biti oni su uredjeni sportski kolektiv koji treba uzeti za primjer a zamislite grad od 8000 stanovnika koji je to uspio..... a najtuznije od svega na tekmi sirokog bude vise navijaca nego na tekmi bosne a zamislite odnos je 8000 na prema 500.000.... Vodstvo bosne je tu najvise krivo, tu sjede nesposobni foteljasi koji ce biti upamceni po gasenju Bosne :( a u sirokom sjede koliko toliko dobri ljudi koji znaju poslovati i imaju kontakte, e sad sto su u sirokom najvece ustase i ti razni rasisticki i nacionalisticki ispadi to je druga prica u kojem su najveci krivci tkz elita u BIH koja podstice nacionalizam i nazadno razmisljanje.