Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se napali protiv denvera. Da ima takvu motivaciju i borbenost u svakoj utakmici bio bi mnogo bolji igrac. Ovako ne znas sta dobijes od njega, dobra, losa, dobra, losa, dobra, dobra, dobra, pa losa, losa, losa, dobra, losa utakmica, itd itd. Totalno ne konstantan.
I stef kari ima utakmica gdje da po par poena, Nedaj se Juka.
koliko glupana na jednom mjestu, nevjerovatno! Pa Nurkic je igrao onoliko koliko je trebalo da igra, pogledajte utakmicu golje jedne, kupite na NBA pass pa onda komentarisite! Minessota je toliko losa u skoku da je Nurkic komotno mogao da odmara cijelu utakmicu. Lillard ih je sam unistio tricama.
Najbolji u porazu, a los kad se pobjedjuje.
Nevjerovatno kad god Nurke podbaci,Portland dobije. pogledajte statistiku,tako je u 75% utakmica. Inace je dosta dobar u ovoj sezoni.
Eto kakav je on, toplo-hladno kroz citavu karijeru. A glumi ludilo.
@dubrava1929 Nije tačno.Gledaj malo vise utakmica,nego sto pratis na klixu.
Očito je ta povreda uticala na njegovu igru, nadam se da će se brzo oporaviti.
@WillyWonka imao je i 4 licne, zato je manje minuta igrao
Da vidimo ove bošnjake sta ce sad da pljuju o njemu,samo su ovo čekali.