Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji su rodjeni u BiH i izaberu da je NE predstavljaju ja bih zabranio ulazak u BiH. Jednostavo, zašto bi neko-niko ponižavao ovu napaćenu zemlju.
Ajd ne rise
Bravo Juka, samo naprijed.Da ne znam kakvi su Mahmutovic i Konakovic rekao bi da si i krivu.Jaransko- ahbabski trojac s Stojanovicem na celu ne bi mogao biti na celu iole jaceg kluba u BiH, a kamoli svetinje.Dajte nam Avdiju( Samira Avdica) koji je nas najtrofejniji igrac koji je trenutno u Sarajevu.
zanima me ako neko zna, jel nas coek def odjehbao ili nije?
On nije, prepucavanja su izmedju Mahmutovića i Trnovčevića koji je njegov menadžer, i nažalost sve ide preko njegovih ledja. Iz saveza se nepromišljene izjavu daju vezano za njega, što bi ga moglo odbiti.
Nekako kontam ako svi igraju jbg ne moze biti da samo njemu ne valja.ja razumijem da ima mafijasa u savezu op.a Konakovic, al gdje nema..koja bi to steta bila al sto kazu ako nece nek se ne namece, od nameta nema selameta.
Juka majstore - samo udri
Cini se da se sandzacko piskaralo Am. Dz. nije moglo samo sa sobom dogovriti je li "veoma dobra" ili "mnogo dobra" partja bila.... Ubjedljivo, ali ubjedljivo najnepismeniji portal u svemiru. Nas ovdje SESTERO se ne mozemo DOZVATI od cuda.
Nurkić????? Iz koje države je taj?
Ubi frajko
Ja mi frajke i muda...