Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mama,zamalo sam dobio 5 iz fizike danas,dobio drug koji sjedi do mene".Tako i nas Musa.
Pa dobro, to je na neki način i Musin uspjeh. Čestitke i Džananu.
Vasilije uskoro ide na draft, prerastao je on evropsku kosarku. Abd Jokic uskoro postaje MVP pa se moze reci da Srbi u potpunosti dominiraju ovim sportom. Ponekad licno osetim nelagodu zbog toga, to moram da priznam, jer ne znam da li je jedna ovakva dominacija zdrava/normalna ali sta da se radi. Svi mi moramo da se privikavamo na to..tako je kako je
Vasa ne ide na draft već u Oklahomu!
@Pixy vec potpisao? Nisam upoznat sa tim detaljom..svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha, onda dođe jedan penzioner iz Argentine i izbaci ih sa Svjetskog prvenstva..
Doista, kakva kosarkaska nacija moras bit, da imas MVP i NBA i Euroleague. SRBI !! ne kaze se dzaba da su oni izmislili kosarku!!
I dođe jedna Argentina na SP i uneredi te iste Srbe!
3 Србина у најбољој петорци Евролиге, 2 у петорци НБА лиге...Срби МВП и у НБА и у Евролиги...Србија до Токија!
Svaka čast. Tu ste najjači nema šta.