Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan ovaj crnčić :)
hajmo Varda gigantu..
mozda je VARDA preso na i.salm i postao m.usliamn ? mozda je to razlog da igra za Bosnu ? ja neznam nijednog drugog Srbina koji igra za Bosnu osim par koji su uzeli m.uslimansku vjeru ili su ozenjeni zam.uslinake ..
Varda igra za bosnu, jer nije mogao igrati za Srbiju, no za bosnu je prekvalitetan, tako da je bolji od svakog muslimana, a ne trebmo zaboraviti da je igrao i za veliki Partizan.
Igra zato sto je ranije kad se zelio dokazivati, obecao da ce igrati, covjek je od rijeci i drzi do obecanja, iako danas realno nema neke koristi od igranja za vas, sem neke epizodne uloge na EP. Opet, smjesno je tvrditi da on nebi igrao za Srbiju da ima kvalitet kakav imaju recimo Krstic ili Milicic ;)
a ti si mu glasnogovornik ono reko ti zašto igra za BiH? Hoće čovjek da se proda no NBA skauti gledaju kako nas deru Engleska, Ukrajina, Moldavija i Tunguzija
Ratko Varda je Srbin naravno, a za BiH igra zato sto nema mjesta u reprezentaciji Srbije (Krstic, Perovic, Raduljica, a sada i Milicic i Marjanovic)... ali svejedno zelim mu mnogo srece, legenda je!
zar je VARDA musliman ? ja mislio on SRBIN? ebote svaki dan inzenadjene
VUCO a sto se nisi javio prosle sedmice kada je Dedovic imao +23. Uh sto mrzim ovako kada vole da se prave pametni. Momak je mlad, jeste da je -11 nezgodno ali nemoj ga kuditi pogotovo kada ne gledas malo generalniji ucinak.
BRAVO majstore !!!
Svaka čast Vardi a što ne spominjete ko je imao najgori index kola. I neslavna titula najlošijeg igrača kola pripada Nihadu Djedoviću sa indexom -11
bravo rale