Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Razo!! PS. Za sve ove što govore loše o Razi, kad uđu u kuću slavnih s nekim poput Shaq, i Robinsonom, nek se jave...
Hvala Razo , svako dobro .
Biti u društvu i stajati pored jednog Tonija Kukoča, Orginalnog Dream Teama iz 1992. godine i drugih legendi je najveće priznanje za jednu sportistkinju i većeg nema. Ono što je ona napravila samo sa Jednistvom Aida je veće od svega što su naši političari uradili od 1992. godine na ovamo,a da ne spominjem reprezentacije SFRj, RBiH i druge klubove s kojima se penjala na krov Evrope.
Razija i Hadzifejz pa Zera, Losa, Nada Pani Juve-Zlatan, Bajern-Hasan Suljo, Mujo, Fata, stani Sto nas ima masallah
Razo gigantu,Razo ponose!!!
Raza legenda, ali je država zaboravila kao i mnoge istaknute umjetnike, sportiste...
Ne samo najbolje kosarkasice Bosne i Hercegovine, nego Svijet. Ja nisam cuo da je jos neka kosarkasica u kuci slavnih
Najbolji sportista Bih svih vremena a na birou za zapošljavanje već deset godina. Ma kako vas nije sramota uhljupe Mahmutoviću da ona mjesta nema u košarkaškom savezu? Kažeš da nema bez 100 00km u gotovini lopove jedan!
moze propali konakovic zasto ne bi uspjesna Raza
Obavezno i dodati u toj monografiji kako za ovakvu jednu sportsku gromadu u KSBIH nikad nije bilo mjesta da dobije posao i kako sama rece sinoc kod Senada na FACE TV. da joj je je nekadsnji sekretar Mahmutovic trazio 100.000.00 km da bi mogla uci u savez.Jos gora tuga ovog sistema je sjedi na Tuzlanskom birou za zaposljavanje
i Raza i Mirza Delibasic su zlatnim slovima ispisani u istoriji BiH sporta