Teška situacija u klubu
5
Upravni odbor KK Bosna podnio ostavku
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse se povuci kad je najteze!Zasto ne ponudite plan sanacije i izlaska iz krize?Nije valjda da ste tu sjedili samo zbog licnih interesa?!
Hehe čega se bošnje dočepaju tu više ni trava ne raste.
Mozda je Borac trenutno bolji od Bosne,ali to je sve privremeno par sezona dok se stvari ne srede pa on otpada. Oni kad budu isli jedno 5 godina zaredom u LP onda se moze pricati da je neki klub. Isto je i u kosarci,Siroki i Igokea su privremeno u vrhu,ali recimo niko ne moze recimo da dostigne uspjeh Bosne u ULEB cupu. Odbojka ni mene ne zanima,ali i to je jedan od vecih sportova pa se moze ovdje ubrojati,Kakanj dominira. Hahaha. Znao sam cete neki izgovor da smislite,cuj zahvaljujuci komitetu za normalizaciju. Vidjeli smo i ja i ti Siroki u kupu pa ja nisam vidio kako mu je tu komitet pomogao. Inace kad ce neki ustaski ili četnički klub iz BiH da stigne do zadnjeg pretkola LP,ili cete kao i svake godine da sramotite i sebe i nas.
Nemam veze ni sa Srbima ni sa Borcem, ali pogledaj tablicu i vidjet ćeš da je Borac prvi u doigravanju, a Bosna posljednja. Isto je i u košarci, Široki i Igokea se bore za titulu, Bosna posljednja. Želji svaka čast, iskobeljao se, i to zahvaljujući tati Osimu i komitetu za nenormalizaciju. Odbojka? Koga li to zanima? Osim vas ona u kolicima i za invalide, što je grjehota ubrajati u sportove.
@Istina Cuj to? hahaha RK Bosna je poslije rata najbolje predstavljala nasu zemlju u Evropi. KK Bosna je poslije rata najbolje predstavljala nasu zemlju u Evropi. FK Zeljeznicar i FK Sarajevo su poslije rata najbolje predstavljalu nasu zemlju u Evropi. OK Kakanj je poslije rata najbolje predstavljao nasu zemlju u Evropi. Gdje je RK Borac? ili ste ga vi čete upropastile?
Bosni treba neko ko ima slifa za biznis,kao u Olimpiku Gracic.
Netreba zaboraviti ni veliki doprinos poslanika i politicara Dine Konakovica koji je medju najzasluznijim za ovako srozavanje kluba. Zato je on otvorio privatne firmei uvalio se u politiku. Samo jadna je ona stranka u kojoj je on.
Jao kako ja propali biznismen da ne spasim klub, srami se nihade šta se od kluba uradili... FUJ
Sve što su u svoje ruke uzeli ovi sa 24 posto propada, od Zemaljskog muzeja, preko Rukometnog kluba Bosna, pa do KK Kante za nabijanje. Ne znam zašto se od ovoga pravi vijest.
sta uradise od onakvog kluba trebalo je biti expert pa srozati ovako klub na prosjacke grane
Sto to odjednom, ba? bas su zapazene uspjehe postigli ove sezone; prosli vruce parkete skoro pa uspjesno prosli vruce parkete u Capljini, Visegradu, Mrkonjica...boreci se protiv top evropskih timova. :(
Unistise prvaka evrope
vratite nam imamovića...kad ima pare za reket nek malo uloži i u košarku...odakle li mu ...
žao mi je ali i bosna i sarajevo će se ugasiti. jebiga stvarno ne želim to ali šat se može. komšije izdržite nek vam je bog na pomoći sa irfanom i bordo nesposobnim prijateljima
Kad brod tone MIŠEVI prvi bježe
E,tugo moja...