Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su sada Mahmutović i Konaković da se jave kako oni sve rade da savez bude uspješan?! A kad je Juka govorio da situacija nije uredu, odmah su se našli uvrijeđenima. Žao mi je samo Ivanovića što se uvali s govnima. Mislim da će Mirza igrati, jer će i Sunsima odgovarati da se malo uigra prije sezone, a Đedović je sve rekao promjenom državljanstva.
Nadam se da će tužilaštvo i SIPA jednog dana ispitati ulogu Elmedina Dine Konakovića koji je upropastio K.K Bosna, našeg šampiona. Ovaj mulac što je generalni sekretar je isti mafijaš kao i konaković! SDA banda se uvukla u sve spore ovog društva!
e vala ja mislim da je ni najveći dušmanin nebi uništio kao sto joj je on jebo mater...
Treba ukinuti budale i papke u sportu, a ne sport! To žele ovi domaći kulturnjaci, pa da nam 99% ublehaša guta pare svojim " umjetnostima" a, djecu prepustimo dilerima droge i ostaloj mafijaškoj eliti. I političkoj bezbeli! Nadaju nam da se sport sistematizuje!
U državnom ministarstvu za civilne poslove se namjerno vrši opstrukcija u svim sportovima koji su jaka konkurencija Hrvatskoj i Srbiji! Osim toga, pare bi se nekako i našle - ali kod igrača koji se dočepaju bilo kakve šanse da dobiju papire, uglavnom Njemačke i Švedske, odmah to urade. Znamo sve folove, ali " hvala" za sve što je urađeno. Ovi koji se bave uzgojem mladih igrača, pamet u glavu. Predvidite ovakve situacije u ugovorima - ostalo će biti lakše! A državu natjerati da sistemski riješi finansiranje, naravno ako to dozvole dvije najače pljačkaške firme u Federaciji! Mislim prije svega na HDZ i SDA!
Sad upravo sam cuo vijest,da na budzet KS BiH nije uplacena ni jedna marka...sramotaaaaaa....gledam repka Srbije se već okupila u punom sastavu,i vec treniraju na Kranjskoj Gori u Sloveniji...a mi ni u Sarajevu se ne mozemo okupiti ni platiti jebeni hotel..fujjjj
cuj promjena drzavljanstva???ko te zasto,ako hoces igraj ako neces odjebaus,trebamo te molit!!isto vazi i za ovog glavonju Mirzu ako zelis da igras igraj,bori se za svoju zemlju,svoj narod,ne trebamo te molit!!!
treba dat pasoš crnjama sa Jamajke ili bilo koje pm ,sve ove karinaše treba otjerat kako ih nije stid bogte ,prodat državu za šaku para puuuuuuuu
dzedo ako ne budes igrao za nas nosi se u pm...ionako vise nisi nas, bar te ja ne bih smatrao.
Opet vam svima igrači krivi a niko da okrivi jebeni savez i te glavešine koje su uništile jednu prejaku ekipu. Šta to treba igrači da igraju volonterski?
Pa normalno da će za papire odj... repku drzave koja za njega nije prstom makla od početka karijere. Svaki od ovoh momaka ima pravo to uraditi za svoju buducnost. Ljubav u svijetu sporta već odavno ne pije vode...
Kadd god je uorobasket uvjek isto sranje , uvjek jad , Djedovic me razocaro , mogao je rec prije par mjeseci necu igrat i da znamo ,poserem ga i njega i pasos. Nurkic satro operacija ko zna sta je tu , Ovi vidis nemaju ni za hotela pa covjek je vjerovatno u pravu. Ej vodui nam kosarku covjek koji je unistio u stecaj prvaka Evrope odveo.
Eto Nihada poseri nas daj pasos
Ma dobro se mi i kvalifikujemo na završna takmičenja imajući u vidu kakva nam je politička bagra u savezima.
Što se nama nikako ne da! Uvijek smo kratki za jedan bod, koš, sekundu, igrača... Znalo se da Đedović neće igrati od kako je dobio njemački pasoš. Njegova priča je bila samo patetika
Taj mali petlja i laže od kako je otišao iz BiH. Ali nije on marka koja će izdržati!
Šteta ne samo zbog kako izgleda propalog Eurobasketa za nas, nego će nam i Ivanović otići zbog ovakvih stvari.
Koji je smrad ovaj Djedovic. Neka te je stid izdajnice!