Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekivana pobjeda naših.
igrale koliko su mogle,,,,steta za amerikanku,,,po obicaju neko svoj posao zavrsava u 12 i 5 a ne barem 5 do 12,,ali na savezu je da to rijesava i analizira jesu li bile tu sve kosarkasice koje imaju kvalitet za ovu reprezentaciju,,,,,,,,nisam general poslije bitke ali taktika ko muda,,,
Kakva je ono neandertalska faca na posljednjoj slici, da nije ministar obrazovanja, kulture i trlababalan Kantona Sarajevo??
A đe su bili fanaticosi večeras....
slavili 25 novembar
đe i nacelnik imamovic. nije bilo puno kamera pa ih nema da se slikaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala BHRT-u na prenosu! Je*o ih Eurosong!
Idiotska televizija !
moram priznati...kad igraju bosnjaci protiv turaka naijam za turke...pogotovu turkinje
Ponosiš se na bivše jebache tvoje mame....Strašno....Idi liži turčinu qrac kad ga toliko voliš....A da to ti je tata. Što kažr Gebls, slomit ćemo srbe. Sieg Heil Četniče smrdljivi!