Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mislite u \"Nasim redovima?\" Mislim da se prica o Hrvatskoj i njenoj mladoj reprezentaciji?!
to je vaš tim, svi ste vi Hrvati islamske vjere
copy.ba
tako brate. bosna je ustaska
mi ionako uvijek čekamo baraž. vijesti su namjestu.
svi smo mi hrvati.
\"Naši\" su u H-diviziji...
ups
Ako ikad sretnem nekog iz redakcije ovog maloumnog portala, ne garantujem za svoje postupke.
Pa pobogu niste morali kopirati kompletan tekst bez da ga citate.. Otkad je reprezentacija Hrvatske \"nasa\" (znam da ih ima koji je smatraju, ali klix je BH portal). Dokle vise?
hajde bogati; svi smo mi ba nasi, vasi, ovi oni. redaktori ovih tekstova jesu krelci, al ovaj kiks je meni licno simpatican. sega mi je sto se uopste stavaljaju novosti o utakmcima iz B-divizije, tj tzv druga liga. sto neam nista o sampionatu u A-diviziji, to mene cudi.
Mali savjet za novinara koji je napisao ovaj clanak,nauci u kojoj si drzavi i ciji si drzavljanin,nisam nacionalista nego patriota,i s tim u vezi smeta mi kad za hrvatski tim govoris \"nasi\". TO NIJE NAS TIM.
M.AT.EER Va..M j.e..bem, al vašu.! Pa st..oko jedna procitajte sta napisete ponekad, ebo vas otc gl.uupi
ste portal bljak, samo prenesete sa drugog bljak bljak bljak, cuj \"nasi\"
Jel pao mrak ne mogu više čekati gladna sam i žedna sam a i piški mi se.
Jeste li vi tamo svi pijani? Pročitajte šta objavljujete, molim vas.