Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodajmo da barem pola naših igrača (od kojih i neki nosioci igre, Musa, Čampara i Čerkezović, plus Sikiraš koji se povrijedio u pripremnoj utakmici), a koji su sa U18 ekipom osvojili 6. mjesto na posljednjem EP, ima pravo igranja za ovaj tim, jer trenutno imaju po 17. godina ocam'. Tu su još Srđan Kočić, Lazar Mutić...odnosno to je onaj tim koji je sa U16 osvojio zlato na EP i na U17 SP osvojio 9. mjesto. Ima razloga za optimizam.
Pisi propalo
Vježbaj Musa šut sa poludistance, znaš i sam da je to ono što Durenta izdvaja od ostalih igrača i vidiš već ove sezone da si pogriješio sa Karijevim stilom izbacivanje lopte iza linije 6,75, (Kari totalno medijski zapostavljen, ugušiše ga Harden, Vestbruk, Dzejms..)imaš još vremena za popravke i idi što prije u NBA..
Volio bih da mi ovi što pucaju minuse objasne koji će to segment musine igre njemu osigurati minutažu u NBA ligi u bilo kojem timu. Šta bi to Musu izdvajalo od bilo koje trojke u cijeloj NBA, a može se reći da na toj poziciji možda vlada i najveća konkurencija.
@ajan.2309 Vjerovatno većina vas koji ste stavili minuse na komentar ne pratite i ne volite košarku i Musu više od mene, nije meni krivo zbog minusa već zato što niste objektivni, bolje nemoj ništa klikati ako ne znaš, a ako misliš da nisam u pravu bujrum, obrazloži!
mogu dobit samo slovacku, musa se ufuro sikiras nece da igra izmislja povrede ma mrs
ne mlati!
mlatim ti seku