Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za ovakav stav i iskren komentar. I u pravu je, novac je postao sve. Naravno da je novac važan, ali ako nakon potpisivanja ugovora ne ostane baš nimalo žara za igru, onda je to katastrofa, a kod mnogih igrača je tako.
Jos se nisu avertili kako ih sudije pokradose protiv lejkersa
I meni tesko pada suha hrana da mi je sta na kasiku u potpunosti te razumijem .
Takva je vecina svijeta..da je pare uzet a smrljat na brzinu..pogotovu kod nas na balkanu ;)
Pa nisu ni jasni košarkaši koji imaju takav ugovor, pa promaše oba slobodna bacanja za pobjedu ili produžetak, na manje od sekund prije kraja utakmice. A još su razlog zašto Sakramento preskočili Dončića. Težak teret.
Nekad su Sac Kings bili jedna od najboljih ekipa u nba kad je igrao trojac divac stojakovic turkoglu i najbolji od njih weber zalosno je na sta su spali treba im euro igraca tipa doncic i bice opet dobri
ma ne seri majke ti
nije sreca para puna vreca ;)
Cuj opravdava ugovor od 163 miliona ... pa ne lijeci dodirom
@FlavioBriatore lijeci komentarom. kao i vecina klix strucnjaka. znalci