Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne, u odbrani budes dobar ako na poziciji centra imas 3 skoka u cijeloj utakmici, haha. Cuj zasto spominjem play off, samo gledaj kako ih Miami raskiva i uzivaj. Chandler fin djecko ovako, svi ga vole, ali vala kao igrac nista specijalno, prosjek kako vec rekoh. Danas-sutra ga se niko nece sjecati kad zavrsi karijeru a Supermana bogme hoce i te kako.
napisao si da howard treba dobiti nagradu u prvom postu! ne budi glup, sam sebe negiras.knicksi su prosle sezone bili 27. ako se ne varam u tom poretku, ove sezone 11. to je jedan od najvecih skokova u tom renkingu, i to sve zahvaljujuci jednom igracu a to je chandler. i shvati glupsone da play off nema veze sa ovom nagradom. ovo je nagrada za osnovni dio sezone. zasto uvijek spominjes play off ne kontam. i vidim procjenjujes koliko je neko dobar u odbrani poredjenjem poena i skokova. pametno, nema sta
Glup si frajeru, procitaj ponovo ono sto sam napisao jer ti prvi put ocito nije uspjelo. Rekao sam kad je zdrav da mu ovaj nije ni do koljena. A sto se tice Bosha i Chandlera, prva tekma Bosh 9p i 6 skokova a Chandler 0p i 3 skoka... druga tekma Bosh 21p i 4 skoka a Chandler 13p i 7 skokova. Cuj Knicksi respektabilna odbrambena momcad, haha, a na defensive listi od 30 timova zauzimaju 11. mjesto. Srednja zalost. Pet najjacih odbrana u NBA su Chicago, Boston, Philly, Miami i Memphis. Od NYK jacu odbranu imaju cak i velicine poput Toronta i New Orleansa, glupsoncicu mali. A ako gledamo samo play off tu su treci otpozadi, samo su Utah i Denver popasli vise poena od njih s tim da Utah nije jos ni igrao drugu tekmu.
razumijes li ti koje idiotske gluposti pricas? pa to bi ti dao povrijedjenom igracu nagradu umjesto onom ko zasluzuje. chandler je od jadnih knicksa napravio respektabilnu odbrambenu momcad i daleko je najkonstantniji igrac tokom cijele sezone bio. a objasni kako to ne moze izaci na kraj sa boshem. ovaj dao 9 poena u prvoj utakmici, a u drugoj dvadesetak samo zato sto shumpert nije igrao pa je morao da brani i vejdove ulaske pod kos. jos samo reci da ocekujes da brani svih 5 igraca na terenu.
Ne znam u sta vi gledate ali ja vidim da u seriji protiv Miamija Chandler trenutno ne moze izaci na kraj ni sa Boshom a kamoli sa nekim boljim igracem. Provjerite statistiku na nba.com pa dodjite da pricamo. A Supermana su uzele povrede i to je sva prica, a kad je zdrav Chandler mu nije ni do koljena.
zasluzeno... jer nema centra ove sezone koji se naigrao protiv chandlera, howard je svaku utakmicu nyk i orlanda bio strpan u dzep...
howard nije bio ni blizu onog iz zadnje tri sezone i to govori mjesto na sredini poretka kada se radi o odbrani orlanda ove godine, a radi poredjenja bili su top 5 svake godine kada je howard osvajao, a da ne spominjem da je puno utakmica propustio zbog povreda. po meni zasluzeno, iako bi volio da vidim i vanjskog igraca da osvoji nakon toliko godina. ove godine james i t.allen su bili vrlo blizu
Superman Howard bolje igra odbranu od Chandlera ali vjerovatno im je dosadilo stalno davati nagradu istom covjeku.
11.3 koša, 9.9 koševa Logika sama