Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Jedinstvo, sve čestitke curama za pobjedu, nadam se da će se klub vratiti na nivo kada su u timu bile Razija Mujanović, Mara Lakić, Nadina Hot i druge legende tuzlanske ženske košarke. Jedan od rijetkih svijetlih primjera današnjeg tuzlanskog sporta.
Kad već pišete o ovoj utakmici bio bi red da spomenete i ono što poznavaoce košarke ipak više interesuje. Dva sata prije ove utakmice u istoj dvorani OKK Spars iz Sarajeva pobjedio je košem u zadnjoj sekundi OKK Slobodu iz Tuzle. Ovaj derbi A1 lige privukao je veliku pažnju u Tuzli, tako da je Mejdan bio ispunjen do posljednjeg mjesta. A1 liga u kojoj igra veliki broj seniorskih i juniorskih reprezentativaca BiH sigurno je kvalitetnija i ljudima interesantnija od ženske lige u kojoj se takmiči 7 klubova i iz koje nemaš gdje ispast
@mikimaus - Šta ti znaš derište jedno ko je Mara Lakić, trebao bi ustati i pokloniti se kad izgovaraš njeno ime. Ona je ovom klubu i gradu puno dala, zajedno sa ostalim legendama je ovu čaršiju proslavila u Evropi, dok je Tuzla još bila samo poznata po teškoj prljavoj hemijskoj i rudarskoj industriji, crpljenju soli i slijeganju tla, one su donijele titulu evropskih prvakinja u košarci, a Mejdan je svaki put kad je Jedinstvo-Aida igralo bio krcat. Osim što si očito ksenofob i zatucan i što imaš predrasude prema svemu i svakom, izgleda i da nisi baš pravi TuzlOk, jer da jesi, ne bi iznosio te bljuvotine o Mari. I kakve veze to ima što je neko iz Tuzle ili nije iz Tuzle, bitno je kakav je čovjek, a Mara je sigurno veća Tuzlanka od tebe, jer je to svojim djelima pokazala. I zapamti, nije seljak onaj koji živi na selu, seljak je onaj koji se ponaša i ima mentalitet seljaka, tako da seljak može biti i iz centra grada. A ti odgovaraš upravo toj definiciji.
Sramota je kako se državne institucije, svih nivoa vlasti, odnose prema ženskom sportu.
Pa eto vratio se klub na staru slavu,vratila se Mara seljanka,napravila od Jedinstva pravi seljacki klub,na tribinama navijaci ZAVIJAJU kad pricaju da sam pomislio da su neki kinezi dosli da gledaju utakmicu.Ma to je sramota,pa u dvorani nema 10 ljudi iz Tuzle a za sve je to Mara iz Gornjih Srnica zasluzna.
zalosno je sto zenska kosarka u sarajevu ne nailazi na razumjevanje,Veliki broj skola kosarke je ugasen.Zeljo,Bosna,Igman Ilidza samo su sjene nekih ljepsih vremena,Sparsi i njhov presjednik se bore jos koliko toliko ali bez pomoci pitanje je i oni koliko dugo mogu izdrzati,
OPEEEET NISTE STAVILI POBJEDU IGOKEE, PA STAVITE NEMOJTE SE USTRUCAVATI!:*
Volim te Zeljo!
strasna vijest
PLAČEM KO DIJETE POSLIJE PRVOG KECA, BRAĆO PO BOJI???