Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turska posla
ne nemam ništa protiv, svak slavi svoje. nego zadnji put kad ste tako proslavili prije 2 godine imao sam utisak da je to samo zbog toga što je turska igrala protiv hrvatske, DAKLE PROTIV HRVATSKE A NE ZA TURSKU pa me ti ispravi ako griješim? nego reci ti meni je li se slavilo kao i protiv hrvatske?
naravno da cemo slaviti, imas li sta protiv hrvat? :):):)
Hoćete li sad fanatično slavit po sarajevu?
TO MAJSTORI ... ! reko sam ja da vama niko nista ne moze ... hajmo sad fino po medalju kako ih je majstor fino ustimo ko tamburu. igraju perfektno ... svaka cast tanjevicu