Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
retardirani twitteraši
Ciganija poprilicna mogu vam reci.
Hahah pa jes kreno neđe grlom u jagode šta jes jes haja ko na tekenu da isprevrtaše ne zna dje jw pošo , brat hezonja iskusno ha ya
I kad cujem i vidim bosnjacke bilmeze sa koeficijentom inteligencije tipa golfa cetvorke da se kunu u Tursku i masu zastavama iste😲 Pa i babiani znaju da su iste krvi kao i "braca" sa druge strane Drine
Musa će da im začepi labrnje u sred beograda , živi bili pa vidjeli.. Bio mi je drag Partizan, al ne mogu da ih gotivim kad vidim kakav šljam (da ne kažem ljudski) ih prati i sramoti na društvenim mrežama. Kvazi navijači, kvazi huligani haha a zapravo polu-retardirani likovi. Bog da im pomogne.
nemozes mi turskinogadit nikad u zivotu admine
Znaš da je Real propao, ako mu je Musa glavni igrač koji u ABA ligi nije bio faktor, a u NBA sa klupe ustajao nije, bez po pet sekundi. Inače Turci gledaju Bosance kao na tamo neke Slovene. Nikakvog tu bratstva nema. Čak se i ne potresaju mnogo oko zločina tokom 90-ih. Kažu mi, pa ubijali ste se vi Sloveni. Tamo nisu ginuli Turci.
Musa i jeste isao kosar, sta se ima mijesat?
JOŠ JEDNOM KLIX POKAZUJE SVOJ DUŠMANSKI KARAKTER PREMA BOŠNJACIMA!
Ako nije htio nikog razbit , nije se ni trebao mješat, ovako nek je popusio kretenko...Samo se obruko
Evo to su bosnjaci i bosanske novine ismijavaju se momku koji predstavlja bosnu na najbolji nacin e moji bijednici da ste kakvi ne bi napisali nista ruzno al nama niko ne valja najgora bagra na svijetu i treba da se raspadnes
Bit ce zemljotresa opet
Realno Musa najlosiji u Realu , na terenu u obje utakmice, ali ko skakakac trci na Puntera, koji je zamahnuo rukom u prazno vise da se odbrani od naleta Muse, ovaj stiglic skace i pokazuje da je kao udaren.Kako mu se svako normalan nece smijati.
Nemojte tako, pa to su nasa braca, oni vole i cijene nas bosnjake...Ebo li vas ridjobradi i diktator vas, divljaci iz anadolije, noz i u krevet nosite, smece divljacko..
Koga je briga šta kažu Turci za našega Musu. Oni neka hvale svoje priajtelje u Beogradu
Ubio ih Partizan ko mraz papriku hahahah