Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solidnu??? ha ha ha... Kakva gnusna novinarska laz, ili elementarno neznanje engleskog. Covjek je Juku nahvalio onmoliko koliko to sebi trrener moze uopce dopustiti, tako je upravo i odgigrao - sjajnu utakmicu 13 poena, bez fule, 7 sk, 3 ukradene lopte, i ono najbvitnije, u situaciji kada je klub ubijek 25 razlike, Juka je u rubrici +/- imao + 19!
bio je odlican i treba nastviti raditi i ne biti onako nonšalantan i bice odlican
Zivinicki gonič :P Niko ne sumnja u njegovu snagu i kvalitet, samo da budee nalo bolji s glavom i moze bez problema igrati Nba ligu.