Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja mislio da je moja punica najluđa
vujosevic je poznat po tome sto pravi prave spartance od igraca......pa njegovi klinci igraju u rangu najboljih kosarkasa evrope....istina nije im lako ali se svi dobro prodaju i bar imaju korist od tog sto ih maltretira
Ovg strucnjaka sam gledao uzivo u Mariboru 2006 kako salje svoje igrace u pm. Znam da nekad ponasanje igraca moze dovesti trenere do tacke usijanja ali ipak ima kulturnijih nacina da se to rijesi. Legendarni Aca Nikolic ili Dean Smith sigurno nisu daviili svoje igrace.
Trener sam pa znam i sam kako mu je ... Kad su igraci bezobrazni ili govna hajmo rei tako, nema onda druge nego ovako .. ja sam igraca gadjao loptom ili ga udarim po ledjima dlanom.. dovoljno :D Dule gigant velikii !
Vujosevic je izvrstan košarkaški strucnjak, a da je nagao i agresivan malo je rec :D
PSIHOPATA !
vrijeme je da se lijeci ovaj Vujosevic
Prepali se ostali da nece dobit isti tretman pa okrenuli utakmicu ..
ovi košarkaški treneri su vecinom neuracunjivi.
Budalje.