Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove antivaksere... Inace srcani ti se najavi par dana unaprijed...
pa sta bi, jel pogino?
ne moze me bog ubijedit ovoliko srcanih udara da nema veze sa vakcinama....
cekaj, hoces reci da je vakcina kriva sto se covjeku tokom citvog zivota nakukljala mast u zidu krvnog suda, sad puknulo i zacepilo arteriju...?
Za apsolvente medicine jedan savjet : specijalizacija kardiologija, biracete gdje raditi i koliko zaradjivati
Jos jedan u nizu "iznenada". Test inteligencije bijase protekli period, mnogi ga nisu prosli, nazalost.
da Bog sačuva i pomogne
Vlado upravu si, ali mnogo ljudi se vrate Allahu nakon traumaticnih dogadjaja i bolesti i ovo je na neki nacin upozorenje. Nadajmo se da ce Pablo krenuti pravim putem nakon ovoga i da nece biti od onih koji su opisani u ovom ajetu. "Kada čovjeka snađe nevolja, on Nam se moli: ili ležeći ili sjedeći ili stojeći. A čim mu nevolju otklonimo on nastavlja kao da Nam se nije ni obraćao molbom zbog nevolje koja ga je zadesila. Tako se nevjernicima čini lijepim ono što rade."