Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je prenio samo dio intervjua. Kerr je kritizirao narandzastog fasistu Trumpa koji je sedmicu dana prije govorio da je korona bezopasna i da je to izmisljotina nekih medija, u svom populistickom stilu a danas uvodi vanredno stanje. Zato je covjek htio da kaze kako njemu i drugim ljudima u SAD nije jasna situacija u vezi toga.
najgori su mi ovi sto klipove objavljuju o koroni www. youtube.com/watch?v=SnEf_EVxZHo
Tako nam je svima
Ljudi sjedite 3 sedmice mirno pa nije vam niko rekao da sjedite godinu sačekajte malo strpljenja u pm
E nek' ste nam javili šta on misli...
Razumijem ja da je narod spreman za 3 svjetski rat i ovo je samo vježba da se vidi kako široke mase u savremenom svijetu reaguju na katastrofe i reaguju odlicno sve slušaju sta im se kaže za sekundu zaboravljaju svoja prava i samo nijemo posmatraju ocekujuci novu naredbu jer proizveli su takvo drustvo koje apsolutno ne razmislja svojim mozgom nego su svi pod kontrolom medija.
@APOPHIS Mozak u alfa režimu, rekao bi jedan čovek.
Herojima u bijelom povecati plate,isto tako pilotima,policajcima,vojnicima,vatrogascima itd.Ne logicno je likovima koji po travnjaku trce za krugom placati u milionima €,isto tako za tenis,pjevace koji blebecu na mikrofon itd.Divimo se necemo sto je bezvrjedno,a zapostavili smo citam sistem vrjednosti.Seljak jedva prezivljava,a posije narodu zivot,plus je niko i nista u raji..
@RajaIzMahale30 Tako je, mahalac!
@RajaIzMahale30 e oa, otvori bolnicu i daji om milione.. Vecina igraca imaju prosjecne plate.. Ovi milione sto imaju.. To je vrh vrhova.. Samo odabrani