Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROIGRAO traktorista košarku, ove laktašane ne vole ni u RS ali su stvarno najbolji. DODIKU I IGOKEI SVE ČESTITKE.
Evo da ogovorim bosancu, zabole nas za vas, nama smo vazni samo mi i navijamo samo za srpske klubove, ne za muslimanske.
Ma pustite provokatora. On je hrvat, a mogu mislit, ocima hrvatske nije vidio, nije izasao iz svog kamenjara.
aj seljacino ko je tebe sta upitao
ti si konj , a ne hrv.at , jes cuo konju jedan smr.dljivi.....idi skupljaj kamencice ....ili igraj klikera....konju hrva.tski....
Nab.ijem na onu stvar i tebe i sve Bosance i Hercegovce. Ja sam Hrvat, a ti što ne znaš šta si budi Bosanac i Hercegovac. Sretno KK Bosni u derbiju protiv KK Vogošća!
bratstvo i jedinstvo jel da? Cestitke Igokei!!!
nadam se da je ljudima u banja luci drago kada bosna bhgas pobjedi nekoga u rukometu kao sto je meni drago sto je igokea slavila protiv zadra.volio bih to dozivjet...i da jednom svi se osjecamo bosancima i hercegovcima ...iskrene cestitke igokei ;) Sretno u nastavku