Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kenjate vi svugdje, osim na za to predvidjena mjesta, WC.
ima i Bodiroga crne obrve kao i Antonija i Djokovic.
Najlakse je srusiti Begovu Kucu u Trebinju i na mjestu tog neprocjenjivog istorijskog blaga napraviti kosarkaske terene. Jako kozmopolitski.
Dok to traje, u Islamabadu (nekadašnje Sarajevo) razrađuju taktiku kako da sljedeće sezone KK Kanta za nabijanje (nekadašnja Bosna) izgubi manje od 20 razlike od Mladosti iz Mrkonjić Grada, Posušja, Vogošće, itd.
xardas jbm li ti sve u us.sta sveto srpsko jade onaj jadni!
tako se prave igraci za svetu srpsku reprezentaciju!!! ucite,bosnje,ucite,pa mozda i vi jednoga dana napravite ovakav kamp Srbiji i Hrvatskoj i privucete kakvog Munira, Hasana,Jasara,Mirzu,Ragiba,Nagiba,Kasima,Rasima u vasu reprezentaciju,a ne da vam nigeri igraju na svih 5 pozicija...
Sex Droga Bodiroga