Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su pojedine neznalice i glupani ovdje svjesni da je jedna varijanta cirilice tzv. bosancica bila pismo srednjovjekovne bosanske drzave, njenih vladara i plemstva. Vi Bosnje mu nekad niste jasni. Mislim , dragi ste mi, mislim da ste manji nacionalisti od ostalih na ovim prostorima, ali neznanje i ostrascenost ubise..
pa napisali da i srbi znaju pročitati...Mi ljude dijelimo na dobre i loše nema veze odakle su i koje vijere..
Mah, samo provociraju👎
Lijepa poruka, samo što ova porodica iza poruke fanatično navija za armence i pada u trans nakon svakog njihovog pogotka. Ako je transparent od njih, malo je glupavo. Ipak Dule radi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.No, svakom svačije. ;) Naprijed Bosno!
Ako se neko požali na ćirilicu yebat' ću mu mamicu
Evo ja cu prvi! Stoo cirilicaaaa?!? @IBLIS