Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nowitzki na 7 mjestu, pa ovo je cista ludost, svaka cast Parkeru majstor je s loptom, ali sam je prvog naglasio Dirka, jedan Bogdanovic da bude ispred Nowitzkog pa Dirk ce sa 70 godina igrati bolje od svih ovih sto su ispred njega sem Tonya
Sve je to meni jasno druze ali bi donekle razumio da je Parker 1 a Dirk barem 2, ipak je Tony osvojio ponovo prsten prosle godine, o kvalitetama Dirka ne treba pricati i slazem se da on ima lijepe godine vec ali bez obzira kvalitet je to, Air Jordan je mogao igrati i sa preko 40 sjajno kosarku tako da mi godine nisu validan argument da Dirka stave na 7 poziciju, to je uvreda za svakoga ko imalo prati kosarku!
Too Parkeru..