Kvalifikacije za SP
119
Tok utakmice: Češka - BiH 93:81
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros mi skidate marku sa racuna, a reprezentaciju moram gledati na Sport Klubu, dabogda vas nebilo ...
Ovima treba pobjeda sa 14+ da prodju u drugi krug i kako tece utakmica bice i mnogo gore. Ko je pare uzeo?
Primjeti se da čim nešto krene na dobro u BIH dođe bagra i to rasturi.Da Bog sačuva ovu Lanu.Mogla bi možda biti primorana za neku drugu državu da nastupa u skorije vrijeme.
Tako i treba, glupi narod ne zasluzuje ni bolje... nakon sto ste otjerali onakvu gromadu od selektora iz saveza a pickice (citaj narod BiH) onako po zna koji put cute i nastavljaju da navijaju, daBogda vam ovakakv rezultat uvijek bio! Iz poraza u poraz, amin!
Idemo do sledece pobjede nema veze za ovu ali nemoj te se puno oslobodit
Šta reći ? Baklava a ne trening
Jel Nurkic potpisao novi ugovor?
Gdje patriota Nurkic ?
patriota Nurkic trenutno rješava svoje privatne probleme pa će tek onda doci da nebi morao igrati u ovoj usranoj ligi... nema dana da čovjeka ne prozivate kao on boli bosnu koliko mu bosna daje nebi mogao natočiti goriva...
Sut iz igre 22% lose vrlo lose
Musa standardno los
neznam kome se jos cini da lice jedan na drugog sadasnji selektor i vedran bosnic
Imamo mi i Nurkića da pusti muziku i da se svadja sa Konakovićem. Mirza Teletović #2
Hadalji
Igraju ko i sektor sto je bio..0 bodova..Adis je samo za dobar zapis napravit
DaBogda izgubili 50 koseva razlike... nakon sto ste zaboravili Bosnica, zelim vam sve najgore! Prokleta bili BH fasisti i Vedran Princ!
znam gdje zivis CIMPANZO!