Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratice se Juka jaci nego prije...
Tu je Juki kraj. Juka je uvijek bio bolji od Mirze, ali nevjerujem u 100% - ni opravak. NAPRED JUKA!!!
@KLOCina Sjecam se da je Buza dozivio nešto slicno, pa se vratio i opet igra kosarku na istom nivou. Trebat ce vremena, ali siguran sam da ce kroz 1-2 godine Juka opet biti onaj stari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne mogu ni da pogledam.Ne daj Boze nikome.Dragi Jusufe,zelim ti od srca hrabrosti da izguras sve ovo kao veliki borac.Da se uspjesno oporavis i da se nikada ne ponovi nesto slicno.Voli te BIH.
Brz oporavak našem Juki 👊👊👊
Strašno. Izdrži Jusufe!
JUKA OZDRAVI ŠTO PRIJE
brzo ozdravljenje Grobaru
Steta, brz oporavak i sve najbolje..
Bolnija vijest od Sabanove smrti...
ne daj se juka ..respect!
Brz oporavak i ozdravljenje ABDA LEGENDO.....
E jbg stari.Brz oporavak.
Sudija je jos morao da je sutne :/...vratio se Paul George vratit ce se i Juka!
Juka legendo uz svu bol koju trpis zelim ti svu srecu ovog svijeta i da sto prije ponovo zablistas istim sjajem.
Ovakav lom normalni građani lijece oko pola godine da opet mogu pomalo hodati pa trčati možda malo vise ako je vise od 50 godina. Obzirom da je on u 20 i da ce sa njim svbakodnevno raditi najbolji doktori oko 4 mjeseca da normalno hoda i još oko 2 do 3 mjeseca da može da trenira. Znaci vratice se akobogda pocetkom naredne sezone.
Nevjerovatno je kako ovako lako slomi nogu. Samo je doskocio na protivnik ovu patiku.
Strašno
Abd brz i lagan oporavak da te sto prije vidimo na parketu majstore.