Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar!
nane mi koji poen ovaj sa zvukom sirene
taletovic skoro da postize upravo ono za sto je doveden dakle ukoliko bude imao konstantnu minutazu od 15-tak min i bude prilicno davao 10tak poena, 6,7 skokova, 2,3, asistencije i suvise nego dovoljno da opstane u nba ligi.... dakle bitno je da je konstantan u tom ucinku i za njega nema krize a ukoliko ode u ekipu gdje bi mu minutaza bila 30+min to je druga pica ali to je i druga obaveza i drugi napor uz sta slijede i povrede...
N e S e r i škutoru prikriveni...
Niko iz Evrope se nije naigrao u prvoj sezoni i svaki poen je bitan ove sezone, to znaju samo oni koji prate kosarku svaki dan a ovi sto samo govore nema pojima neznaju nabrojat 10 kosarkasa u NBA !
Veze ovaj levat sa kosarkom nema!
Sinoc 7 sutra 9! Kosarkaski dijamant! Neka neko pomene boljeg igraca sa ovih prostora! Bravo Miki!
Elegantno kao Hadzifejzo, bravo Mirza majstore!!
7 poena i 6 skokova je vrlo dobar ucinak za rookija koji u prosjeku ima 3.3 poena i 1.3 skoka po utakmici.
opsa, idem ja opet koji put pogledat. ovi sutevi su in the face with all the grace. hahah yeah
Kako brat suta, e ovo je grehota da sjedi na klupi, a ne kloc koji izlazi tu po internetu u pivnicu, majers..nepismene manekenke voda..
Mangup! Bravo Mirza...samo tako hrabro. IN YOUR FACE BITCH!!!
mislim,volim ga,ali lose igra...prvo,treba mu dosta vremena da se zagrije,pa je i sinoc imao sut 3/8...nekako se izgubi,trci bezglavo po terenu,pa je zbog toga imao i 2-3 izgubljene lopte a ovih 6 skokova,mislim da je samo 2 puta uhvatio loptu...sve je bilo neko nidje veze skakanje u guzvi gdje se lopta odbijala. al opet ovi poeni,i nacin kako su postignuti,svaka cast
kralj!!!!!! svaka cast samo naprijed
ih, kao neka fora skociti 6 puta, ja barem po 10 puta u minut