Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuu Mirza brate kako glupa izjava....
Nije toliko ni glupa. Ako on nije patriota ko je. Čovjek je bio bolestan, tek došao u Sunse i mora se adaptirati u novom klubu. Njemu mogu oprostiti, ali onom izdajniku Nihadu nikada !!!
a kad bi nesto ovako rekao Batum, Parker, Gasol....Ovo je samo dokaz da su pare postale sve! Posebno nama sa ovih prostora!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pogvešan potez Mivza. Ivi što bi Amevi vekvi: Vvong move Mivca.
Bvate Vojo je, nije Mivza. Sevam sa Favme, evo Kvistijan te sevami i svi vedom
Veko ti je Kiki usta vazvavit' kad iziđemo s Favme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a jeste poletili da ga kritikujete...a slabo ko ce da reaguje kad igraci sami sebi finansiraju odlazak na pripreme i takmicenja, hranu, pice...pa neki cak i posude pare savezu da moze i dalje da funkcionise...ma ja...to se od njih i ocekuje...oni zaradjuju...sto ne bi uletili i malo svog kesa...za drzavu jelde? koju drzavu? za ovu sto je vode isti kriminalci sto ih birate godinama da vas yebu dje i kako stignu i smiju vam se u lice a pri tom uzimaju lopatom...a sportisti nek ulazu svoje vrijeme, pare i zivote...
Klix pogresno preveo. Opet... Sram da vas je.
E moj Mirza ...
mirza legendo
ja ne vjerujem da je Mirza ovu glupost izjavio...
Ne mogu da vjerujem da je takvo sto izvalio. Treba ovo dodatno provjeriti.
Ma garant se prenajeo cevapa kod tete Saide u "Sarajevu"... ;-)
...pa zbog toga i nije mogao doci...
Nije igrao za reprezentaciju svoje države da bi upoznao grad u kojem će ionako živjeti neko vrijeme!!! Kakvo opravdanje!!!! Svi NBA igrači su igrali za svoju zemlju osim tebe, Mirza. Neka ti je na čast i taj potez i ovo idiotsko opravdanje. Posalji nam razglednicu iz Phoenixa.
Zašto nije Bobi Marjanović igrao za Srbiju? Iz istih razloga ga San Antonio nije pustio. Daj Vi koji se razumijete u košarku i sport općenito kao ja u nuklearnu fiziku popuste malo. Nije sport samo reprezentacija i klix.
Baksuze Otkud ti znaš koliko se ja razumijem u sport ili bilo šta drugo. Vidiš samo moj nik. Zato, ne lupetaj. Zar mi Bobi Marjanović treba biti mjerilo za bilo šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hercegovci daju glupe izjave.postujem iskrenost a ni ovo mislim nije iskrena izjava jer u njoj sadrzi i doza opravdanja za njegovo neugranje.Salihamidzic slucni je lupetao sad ga niko i ne spomene....nekad je pametnije sutiti
Sad napraviti selekciju od ovih mladih; juniora i kadeta. Atić, Musa, Sikiraš, Čampara... I lagano neka se uigravaju kroz kvalifikacije. Možda se ne plasiramo na naredni Eurobasket, al' bi zato za 4 godine imali beton reprezentaciju. Od ovih sadašnjih seniora nemamo šta očekivati, pola ih neće da igra a ostale smo nedavno vidjeli na djelu.
Napusi se kretenu.....prodana dusa....
Jest a dogodine kada se budeš divio njegovim trojkama velicat ćeš ga. Hajde mrs
Predviđam nagli pad interesa za partije Mirze Teletovića u novom NBA klubu.. :)
Kako je samo ova izjava pogresno prevedena, pa zar neko zeli i da se po Mirzi pljuje... MEDIJI SU JEDNA OD NAJGORIH KARIKA OVOG DRUSTVA!!! Nisu vama Mirze ineresantne, vama su Severine bitne
Kreten na kvadrat!!!
haj sad malo i po njemu pljujte.