Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga covjeka ne mozes da ne volis!
kolika mrcina i ovako lagano zabija trice :P
Mirza je odličan, ali su mu suigrači kreteni.
Ma Mirza je gospodin koji sjedi sa rajom kad je god u BiH nema veličine sekunde
Ubaci covjek 4 trice i ovaj ga izbaci. Eto ti logike, naprijed MIRZA!
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovii vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
gdje ce na moje ljude ovo je ipak doigravanje uozbiljili se ljudi malo hahah
Mirza je bio jedini igrac koji je briljirao ostali kao kante FUJ.Miami dosta nezgodan protivnik,nadajmo se da ce se sada vratiti.GO MIRZA GO BRUKLIN.
naravno la brone je najbolj,moj idol
fmhsdgfsdcvsdhgjdgfdfxscsfhbsnfcbxgash b
kao sto sam govorio uvijek, a kreteni sa kliksa udarali minuse. ovo ce da bude ili metla ili 4-1. miami igra lezerno do 4/4 i onda ih podere. takav slucaj u obje tekme. tek sada vidite da one 4 pobjede iz regularne sezone ne znace ama bas nista. mirzi svaka cast. lik igra sa najvise srcanosti i hrabrosti u cijelom timu sto se na kraju i po poenima vidi. a onaj kreten starta invalida garnetta koji ne zna dati kos i jedva hoda. ovaj tim pun egoista, od trenera pa do glavnih igraca, nije za mirzu. miami je prevelik zalogaj za njih u playoffu.
razbili su bruklin ko beba zvečku
svaka cast Mirza,samo naprijed Bosanci i Hercegovci......
I kako ocekivati pobjedu kad im ovi prave tri ofanzivna skoka u jednom napadu na promasaje jamesa, koji zabija iz cetvrtog pokusaja.
Stvarno su mu kreteni suigraci, kako su samo ko kamikaze gubili lopte al to ne bi vratilo loptu za Mirzu da ga je*es, inace i sinoc je james izbacio sve cetri, a zabio se u zid a u Mirzu isto mu se pise, ljubi patos:)
Bravo majstore.
zadnja rečenica: "U finale Istočne konferencije ide ekipa koja ubilježi četiri pobjede u sedam susreta". ispravka krivog navoda: U finale istočne konferencije ide ekipa koja prva dođe do četiri pobjede!
Mirza ide u finale, razbiće ih u Barclays Centru!
Bravo bravo Mirza
Gledao sam tekmu i samo mogu reci da je opet Ray Allen presudio. Covjek je fascinantan, i sa 39 godina trci vise nego vecina igraca.