Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zašto ne kažete koliko je koševa dao Stanko Barać, dečko je rođen i igrao u Širokom, samim tim ima i BiH osobnu ISKAZNICU, valjda zato što igra za reprezentaciju Hrvatske vi ga ne spominjete. Stanko je jedan od najboljih igrača Euro lige i daleko najbolji igrač Caje možemo svi biti ponosni na njega. Ovako se ne gradi država, naravno da ni jedan Hrvat koji išta vrijedi neće igrati za BiH ako se ovako ponašate prema hRVATIMA.
I to sve za 38 minuta igre gadjajuci tricu 2 od osam. Bio je 4 strijelac momcadi i 4 po valorizaciji. Dok je Barac ubacio 17 poena za 22 minute i bio prvi igrac ekipe s valorizacijom 19......joj novinarstva