Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je l ovo onaj sto nam unistava jedino sto imamo ...prirodu , neretvui sa svojom hidrocenrtalom
Sjećam se kad je Mirza dobio nadimak "FEARZA" dok je igrao za Phoenix... Šteta što mu se karijera nije bolje završila, i njega zeznu embolija pluća opasno.
Na zalost, mi ljude pocnemo cijeniti samo kada ih izgubimo, danas je najteže njegovoj i porodici i familiji, i takodjer porodicama ostalih putnika koji su stradali u tom nesretnom padu. Allahu moj, podari svim stradalim putnicima najljepše mjesto u dženetu. Amin❤
Mirza je ljudina.
Steta velika
Sad svako ko je bacio loptu na koš bio dobar sa Bryant-om...
@SilenceDoogood Nije rekao da je bio dobar s Brayantom, nego da mu je pružio olakšanje/podršku u teškom trenutku. Vjerovatno je imao isti uticaj i na druge, mlađe kolege. Bio je primjer sportskog ponašanja i zato se svi javljaju da to potvrde.
Kada budes umjetnik i doprineses svojom umjetnošću ovom svijetu, ljudi te vjecno pamte. Mozda ti fizicki nisi prisutan, ali će te mnogo u srcima nositi. Nadam se da natpisi kriticara o tebi nisu tacni 🙏
dostojno obracanje nekoga u ime Bih povodom ove tragedije..a ne Nurkicevo 🤮🤮..
Koja je svrha za sobom ostaviti hrpu, dok istovremeno negdje fali ..? Stvarno ce to biti tesko breme ..,
@jednobojnaduga Valjda je trebao za tebe raditi, da ti imas vremena na klix-u sr*t.