Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska Mirza,al napravio si ogromnu gresku dozvoleci igokei da ne igra prvenstvo bih
penzionisao se prerano od ljepote kosarkaskog sporta, i sad je u odijelima, glupostima ce se baviti a nema ni 35 godina i nece bit ina fukcniji ni godinu dana pazi sta sam rekao..
Je l' što onaj to voli red, rad i disciplinu, a voli ponekad i slagat.
hajde svi zajedno da cestitamo srbiji jer je opet postala sampion svijeta u odvojci...zivjela srbija....
Mirza neka ti je sa srecom i nadam se sa tobom na celu mnogo vecem boljitku za BIH kosarku a ujedno se i pricuvaj tog osinjeg gnijezda u koje sad ulazis
http://ba.n1info.com/a292242/Vijesti/Vijesti/VIDEO-Protest-zbog-projekat-Mirze-Teletovica-u-Jablanici.html
Mirza zvani mini hidrocentrala
koji si ti glupan. mnogi se nakrali radili sta su htjeli.i sada tebe doveli da licno i sa svojim parama placas njihove dugove! pogotovo u ovakvom sistemu bez tuzilastva sudstva i policije.
👏