Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne blista Džeko, onda nam je tu Mirza. Bravo majsta!
Pa nije sav sjaj u golovima, po meni Džeko sinoć imao dobru partiju, pasove za deset , nije imao bespotrebno izgubljenih lopti.. da su ostali bili u pola raspoloženi kao on ne bi izgubili..
Nije Džeko odigrao loše, ali nije ni dobro. To je isto kao kad Mirza postigne 10 i 20 koševa, razlika je golema. Ali, nisam nezadovoljan Džekom, loše je tim odigrao, zato su i izgubili.
Kapiten naš.
Mirza kralju samo naprijed ponos BiH a ovim vatrenima navijacima(fanovima)Mirze da *** mater jer ste zadnje 2 utakmice *** mu sve od A do Ž kada je postizao 5 poena a sada ga hvalite.... Mirza uvijek si kralj i otac za kosarku makar i postizao 5 poena po sezoni!!
ovo nije novost više, prešlo u naviku.. Svaka čast samo trpaj!
Ako se kladite pročitajte moj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).+++
Mirza Legendo Naša Samo trpaj
miriza kralj bruklina
Bravo majstore.
he,he pa taj nas Mirzac se glat nosi sa NBA zvijerima, Aferim brate bosanski
Ma to Lutko haha , sam' rokaj
Đesi Mirza silo svjetska, hoćemo li do Han Pijeska? Rogatica, Pale, i Han Pijesak brale! Gledam prije par noća Obamu na Si En En-u priča o Avganistanu i kontam kad je ono onako crn kakvi su im te tamo u Amer'ci Ciganji, dal' su još mrkiji?
Ponosno gledao tekmu i nije mi zao sto cu cijeli dan biti kao zombi.Hvala Mirza volim te!!!!
Legendo naša :) :) .
Joj Mirza, ti sa ovim trojkama ubijas psihicki, ne samo rezultatski. Cim izbacis loptu, svi na nogama :D
Baš ih je fino išarao, baš kad je trebalo !!!
Svaka čast ponosu, ti znaš da se mi dičimo tobom. Samo sada zadrži kontinuitet i nastavi da nas činiš ponosnima. VOLIM TE BOSNO!
Barem jedna dobra vijest jutros
Pa koliko bi ih ti na sabahu :DD Šuti dobro je i ovo :D