Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista Milvoka puna dobrih pivnica! A ima i jedan veliki park "u rupi",gdje nashi ljudi cesto teferice i janje okrenu!
Mirza respekt za sve sto si do sada uradio za BiH kosarku...puno uspjeha i srece u novoj sredini...dragomije da ces ponovo raditi sa Jason Kiddom dobrim covjekom i nekad odlicnim igracem.
Dr. Kad ga se sjetim u Tau Keramici kako je jak bio, bice jos bolji kod Kidda...
Mirza je najbolji naš igrač i nije zaslužio da se vrijeđa radi jednog beznačajnog sukoba koji se zaboravlja za 5 minuta.
A i dovoljno je odrastao da ne psuje i vrijeđa "maloljetnog" suigrača i to javno!
tako je, nećemo biti pi4kice pa kmečati radi poguravanja...
Bit će prestar za naredni ciklus. Iskreno dosta mi je Mirze. Svi smo očekivali mnogo od njega a je samo dao koš sa parkinga. prvo je upoznavao jednu ekipu u NBA pa se u drugoj htio dobro pripremiti. onda je birao gdje da ide. OK htio si da te gledamo kao zvijezdu ali ti si druže igrač, a igrač je zabavljač... nisi nas nimalo zabavio
Hajd nemoj matereti....
a nek si stigo sine dragi, jesi pojeo pile i jaja sto ti je mati spremila za puta?
Sjedi tamo gdje si.. Kupi si kuću na floridi i udari po milfačama.. :)
Kontradiktoran je sa ovom pateticnom pricom. I u emisiji na BHT u prvom dijelu emisije kaze da ce igrati dok ga god noge nose i da ce se odazvati a onda na kraju emisije navodi da ga je zabolilo kako ga je mejdan ispratio jer misli zavrsiti karijeru u 35 godini a naredne utakmice za evropsko ce biti kad on bude imao 36 god.. Kome ce se onda odazvati, mladoj repki?.
@tuzlak478 vrijedan je on druze itekako, najbolji igrac kojeg smo ikad imali. Ali nevjerovatno je da nikad njegov potencijal u repki nije iskoristen ni pola od onoga kako je moglo, nekad njegovom krivicom nekad krivicom selektora.
@PerfekcionistaTZ Neznam jesi li ti od skora počeo gledati ovaj sport uopće, čim toliko dižeš ovog prosječnog igrača. Od njega je veći KINDžE, ako neznaš MIRZA al.rah DELIBAŠIĆ pa još i tvoj zemljak, on do KINDžETA ima da se naigra još da živi 5x, a za malog Musu i njemu nemože ništa, jer Musa sa 16 godina ima naslov PRVAKA EUROPE ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)