Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u POBJEDI ??? joj odoh gaće mjenjat
The Big Fella ehehe
Volim Mirzu Teletovica,al brate on kad se uhvati lopte nepusta,samo on suta,vjerovatno je to razlog sto vise ne igra.Znaci ekstra je igrac al mora djeliti lopte i drugima,ako se sjecate evropskog kad pogodi niko mu loptu ne moze uzeti samo suta
i po cemu sudis da je sebican. pa u Brooklyn je dosao samo kao suter. oni po njemu zele samo da suta trice i daje. i osutao je 3/6. jel to puno za 12 minuta? treba njemu daleko vise prostora.
Jaro, nekad ustani u dva sata ujutro pa pogledaj kad igraju Nets-i. Vidjećeš da je Mirza najbolji Teamplayer u cijeloj ekipi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da je igrao vise od 20 minuta postigao bi 20+ poena..MASINA JE TO SVAKA CAST MIRZONI!!!
Tele kad je skroman pobjede. Tele kad briljira zijane. Kako????????????
Da igra više, bio bi prvi strijelac! Mirza gigante bosanski!